YORGUNUM USTAM

HUZURA DAVET

ÖĞRETMENİM VE YURDUM

SEVGİLİ ÖĞRETMENLERİM..., GÜNÜNÜZÜN KUTLULUĞUYLA, EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞI, ALLAH'TAN TAKTİR BULSUN.... GÖNLÜMÜZDEKİ YERİNİZİN BİZDE DE EBEDİLEŞMESİ, BİZLERİN DE KURTULUŞU OLSUN DİLİYORUM... HAKLARINIZI LÜTFEN HELAL EDİN... BU GÜN ARAMIZDA OLMAYANLARINIZA GANİ RAHMET DİLİYORUM... MEKANLARINIZ DÜNYADA, HUZUR VE SAADET MAKAMLARI.., AHİRETTE DE CENNET OLSUN... SİZLERİ DAİMA ANMAKTAYIM... UNUTMADIM UNUTMAYACAĞIM... EĞER BEN DE KENDİMİ SİZLERE UNUTTURMAMAYI BAŞARABİLİRSEM, BU DA BENİM EBEDİ BAHTİYARLIĞIM OLACAKTIR... SEVGİ VE SELAMLARIMLA.....

AydalgaBurhaniyeEfE

Instagram

AydalgaBurhaniyeEfe

Instagram

AYDALGALAR SOFRASI

Sayfalar

HUBS-AYDALGALAR

30 Nisan 2012 Pazartesi

Genel ingilizce, akademik ingilizce, ingilizce sınavlara hazırlık kursu, toefl kursu, ielts kursu, yurtdışı üniversiteler, amerika üniversiteler, kanada üniversiteler, yurtdışı eğitim bursu, yurtdışı eğitim

Genel ingilizce, akademik ingilizce, ingilizce sınavlara hazırlık kursu, toefl kursu, ielts kursu, yurtdışı üniversiteler, amerika üniversiteler, kanada üniversiteler, yurtdışı eğitim bursu, yurtdışı eğitim



NİSAN VE MAYIS AYLARI BOYUNCA TÜM GENEL İNGİLİZCE KAYITLARINDA %20 İNDİRİM!

İSTANBUL`DA İNGİLİZCE HAZIRLIĞA BAŞLA, ABD veya KANADA`da ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNE DEVAM ET!
Dünyanın en saygın, Türkiye’nin ilk Akademik İngilizce Hazırlık Programı

Yaz Dönemi Başlangıç Tarihi: 18 Haziran 2012
Dünyanın dört bir yanındaki anadili İngilizce olmayan öğrencilere akademik ve genel İngilizceyi başarısı kanıtlanmış kendi metotları ve akademisyen kadrosu ile öğreten ESLI International artık Türkiye’de!

en iyi dil kursu akademik ingilizce

Amerika ve Kanada`da 9 farklı üniversite kampüsü içerisinde akademik ve mesleki İngilizce eğitimleri veren ESLI ilk uluslararası kampüsünü İstanbul`da açtı! ESLI; 8`i Amerika`da, 1`i Kanada`da yer alan bu üniversiteler tarafından akredite edilmiş ve mezunlarının herhangi bir TOEFL ya da IELTS gibi bir sınava ihtiyaç duymadan geçişini sağlayan eğitim programı ile 3 defa ödüle layık görülmüştür.
ESLI; Türkiye’deki dil kursları içerisinde uluslar arası geçerliliğe sahip dil diploması veren tek kurumdur! ESLI dil diploması ile Amerika, Kanada ve İngiltere’de belli üniversitelerin lisans veya yüksek lisans programlarına IELTS ya da TOEFL olmadan girebilmelerini sağlamaktadır. BÖYLECE TÜRKİYE`DE HAZIRLIK EĞİTİMİNİZE BAŞLAR, ARDINDAN ABD veya KANADA`DA ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNİZE HEM DE ESLI BURSLARI İLE DEVAM EDEBİLİRSİNİZ!

Lisans eğitimi alacak öğrenciler dershaneye para ödemek yerine saygın üniversitelerin hazırlık programı olan ESLI`nin İngilizce Akademik Hazırlık programına devam eder!
ESLI Akademik İngilizce Hazırlık Kursu
Klasik bir dil kursu değildir! 
Amerika ve Kanada’da üst düzey 9 üniversitenin, İngiltere’de 13 üniversitenin akreditasyonuna sahip olan ESLI İngilizce eğitim programı klasik bir dil kursu değildir. Program ESLI International metodolojisi ve ESLI Amerika ve Kanada’dan gelen akademisyenler tarafından verilmekte olup, eğitim programı sömestr bazlıdır.

ESLI eğitim programı katılımcıları zorlayan ve İngilizce öğrenmelerini garanti hale getiren bir programa sahiptir.
Kişinin tercihine göre hafta’da 10,12 ve 20 ders Genel ve Akademik İngilizce eğitimi verilen programda öğrenciler sömestr bazlı eğitim alırlar. Eğitim süresince vize ve final sınavları ile proje ve ödevler bulunmaktadır. Üniversite hazırlık programı formatı ile başarılı öğrenciler her seviyenin sonunda Amerika ve Kanada`da geçerli sertifikalarını alma hakkını elde ederler.
ESLI Programının Avantajları

- ESLI; Türkiye’de uluslar arası geçerli tek dil diplomasıdır ve Amerika, Kanada ve İngiltere’de belli üniversitelerde TOEFL, IELTS gibi sınavlar olmadan lisans ve yüksek lisans programlarına başlangıç imkanı vermektedir.

- ESLI Bursları ile isteyen öğrenciler lisans ve yüksek lisans programlarına %70’e varan oranlarda burs alarak devam edebilir.

- İsteyen öğrenciler, Amerika ve Kanada kampüslerimizde eğitim alabilirler.

Sömestr Bazlı Eğitim Nedir?

Üniversitelerin akademik yılları 2 sömestr (güz ve bahar)+ 1 yaz sömestrinden oluşmaktadır. ESLI’da yurtdışındaki eğitim sistemini Türkiye’de uygulamaktadır. Bu sistem ile öğrenciler programlara 1, 2 ya da 3 sömestr olarak katılabilmektedir. Akademik yıl (Eylül – Haziran) içerisinde her 1 sömestr haftada 20 ders olan programlarda 15 hafta sürmektedir. Yaz döneminde (Haziran – Agustos) ise 10 hafta sürmektedir.

Haftada 12 saatlik programlarda 1 sömestr 25 hafta, haftada 10 saatlikte ise 30 hafta sürmektedir. Her sömestrde toplam 3 seviye atlanmaktadır.

Her 1 sömestrde bir “level” eğitim alınmaktadır. ESLI Level sistemi, klasik dil kurslarından farklıdır.

Level 1(level 1a, 1b, 1c)                : beginner (başlangıç) - intermediate (orta) - 15 hafta

Level 2 (level 2a, 2b, 2c)               : orta (intermediate) - low advanced (alt ileri) - 15 hafta

Level 3 (level 3a, 3b)      : low advanced (alt ileri) - high advanced (üst ileri) - Öğrencilerimiz Level 3 eğitimlerini ister Türkiye kampüsümüzde, ister Amerika ve Kanada kampüslerimizde alabilmektedir.

Seviyeler ESLI Placement Test ile belirlenmektedir.


Başlangıç Tarihleri:


Program başlangıçları klasik kurslar gibi her hafta değildir. Sömestr bazlı bir eğitim programı olduğu için sene içerisinde 3 farklı sömestrde eğitim başlamaktadır. Bunlar Yaz, Güz ve İlkbahar sömestrleridir. Her bir sömestrde 3 farklı başlangıç tarihi vardır.

Programlarımız hafta içi gündüz, hafta içi akşam ve hafta sonu grubu olarak saatlendirilmiştir. Hafta içi gündüz programı yoğun programdır ve haftada 20 ders, toplam 15 hafta sürmektedir. Böylece her 300 derste ESLI Level programı tamamlanmaktadır. Hafta içi akşam grupları haftada 12 ders, toplam 25 hafta, hafta sonu grupları ise haftada 10 ders, toplam 30 haftada tamamlamaktadır.

BAŞLANGIÇ TARİHLERİ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ!

Eğitim süresince aşağıdaki modüller alınmaktadır:

Dinleme: Pek çok kaynak kullanılarak öğrencilerin ders içinde ve dışarıda kullanabileceği etkin dinleme becerileri edinmesi sağlanır.


Konuşma  / Telafuz: Öğrencilerin pek çok durumda tam bir özgüven ile konuşmaları sağlanır: günlük konuşmalar, resmi diyaloglar, ders sunumları, vb.


Okuma: Derslerdeki okuma çalışmaları ve kişiselleştirilmiş okuma programları ile öğrenciler hem zevk için hem de üniversitedeki çalışmaları için gerekli olan okuma tekniklerini öğrenir. Pek çok alandan sayısız metne erişme olanağı sayesinde öğrencilere kendi materyallerini bulup seçmenin yanında kişisel tercihlerini geliştirme olanağı da sunulur.


Kompozisyon: Hocaların yönlendirmesiyle gerçekleştirilen çalışmalarda öğrenciler araştırma yapmasını ve araştırma ödevi yazmayı öğrenir. Üniversite yaşamındaki öneminden ötürü, öğrencilerin kendilerine olan güvenlerinin geliştirilmesi ve  diğer arkadaşlarını değerlendirmesi teşvik edilir.


Kelime Bilgisi: Öğrenciler günlük konuşma ve derslerdeki gerekliliklerine dayalı bir kelime dağarcığı geliştirirler. Ayrıca öğrenciler uzun süreli hafıza ve ihtiyaç duyulan kelimelerin akılda tutulmasıyla ilgili yöntemler öğrenir.


Dilbilgisi: Öğrencilerin dilbilgisel kuralları kullanarak öğrenmesi teşvik edilir. Dilbilgisi dersleri dinleme, konuşma, okuma ve yazma dersleri bağlamında verilir

ESLI Burs şartları
ESLI İngilizce kurslarında hem lise hem de üniversite öğrencilerine özel burslarımız bulunmaktadır. Burslar not ortalamalarına göre verilmektedir.

Lise öğrenci veya mezunlarında not ortalaması veya diploma notu 5’lik sistemde 3.2 üzerinde olanlar,

Üniversite (ön lisans/lisans/yüksek lisans) öğrenci veya mezunlarında not ortalaması veya diploma notu 4’lük sistemde 2.5 ve üzerinde olanlar burslu fiyatla kayıt olabilmektedir.


Facebook.com/esliturkey
twitter.com/esliturkey

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder