YORGUNUM USTAM

HUZURA DAVET

ÖĞRETMENİM VE YURDUM

SEVGİLİ ÖĞRETMENLERİM..., GÜNÜNÜZÜN KUTLULUĞUYLA, EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞI, ALLAH'TAN TAKTİR BULSUN.... GÖNLÜMÜZDEKİ YERİNİZİN BİZDE DE EBEDİLEŞMESİ, BİZLERİN DE KURTULUŞU OLSUN DİLİYORUM... HAKLARINIZI LÜTFEN HELAL EDİN... BU GÜN ARAMIZDA OLMAYANLARINIZA GANİ RAHMET DİLİYORUM... MEKANLARINIZ DÜNYADA, HUZUR VE SAADET MAKAMLARI.., AHİRETTE DE CENNET OLSUN... SİZLERİ DAİMA ANMAKTAYIM... UNUTMADIM UNUTMAYACAĞIM... EĞER BEN DE KENDİMİ SİZLERE UNUTTURMAMAYI BAŞARABİLİRSEM, BU DA BENİM EBEDİ BAHTİYARLIĞIM OLACAKTIR... SEVGİ VE SELAMLARIMLA.....

AydalgaBurhaniyeEfE

Instagram

AydalgaBurhaniyeEfe

Instagram

AYDALGALAR SOFRASI

Sayfalar

HUBS-AYDALGALAR

13 Ağustos 2011 Cumartesi

Social Daddy - Lisa Simpkins Marketing Center Pro

Social Daddy - Lisa Simpkins Marketing Center Pro



Yeşil Fasulye Tencere - Sans Campbells!

Juliana Weiss-Roessler tarafından yazıldı.
Yeşil Fasulye Tencere

Yeşil Fasulye Tencere ilk promosyon amaçlı bir manevra olarak Campbell Soup Company tarafından icat edildi. Ve planın bugün pek çok yemeğin bir düşünün o kadar başarılıydı ki tatil sezonu için elyaf . Tabii ki, bizi başkaları için, vıcık vıcık konserve sebze ve genellikle tatsız bir çanak anılarını buluşuyor ... ama bu şekilde olmak zorunda değil! Konserve çorba kaybeder ve bu klasik çanak daha organik, sağlıklı ve lezzetli bir sürüm yapmak.
Nelere ihtiyacınız
30 oz. taze yeşil fasulye
, 3 yemek kaşığı
tereyağı 3 yemek kaşığı
un kaşığı tuz 1 çorba
kaşığı 1 / 2 çay kaşığı
karabiber, ince doğranmış 1 küçük
tatlı soğan , 1 diş sarımsak
, kıyılmış süt
3 bardak pişmiş veya domuz pastırması (Türkiye Bacon) 1
lb, 2 su bardağı Fransız kızarmış soğan
1 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri
, rendelenmiş Colby peynir, 1 fincan Yöntem : Onceden 350 derece fırında bir tencerede soğan yumuşatmak izin vermek için bir ya da iki dakika orta ateşte pişirin tereyağı, soğan ve sarımsak . Unu ekleyin ve bir dakika daha pişirin.Sonra fırçalamak sütü yavaş yavaş ve sürekli karıştırarak kaynatın karışımı getirmek. Şimdi zaman, tuz ve karabiberi ekleyin. Voila - güzel, oturmuş beyaz soslu büyük bir kapta, Yeşil Fasulye, beyaz sos, Fransız kızarmış soğan, pastırma ve peynir, 1 fincan birlikte atmak . 35 ila 45 dakika boyunca 350 derece sıcaklıkta pişirme bir çanak içine karışımı dökün folyo ile örtün ve fırında. Fırın dışarı atın ve folyo kaldırmak. Fransız kızarmış soğan geri kalanı ile Üst ve ortaya çıkarılan on dakika daha fırına geri koyun.





Fransız Kızarmış Soğan
başka bir çanak bir kutu satın ... ya da kendiniz yapabilirsiniz ! Burada onları taze recetesi bulunuyor. Malzemeler: 2 veya 3 büyük tatlı soğan Süt Tuz tadı (1 - 2 çay kaşığı iyi bir başlamak için) tat Biber 1 ½ fincan gluten tapyoka, pirinç gibi un (, veya soya unu) kızartma için yağ Yöntemleri: Dilim soğan , halkalar halinde onları ayırmak ve onları birkaç dakika için süt emmek. yaklaşık bir inç derin bir tavada yağı koyun ve ısı. Coat un soğan ve sonra tavada kızgın yağ ile koyun. Soğan yüzen sonra, onları ters çevirin ve güzel bir altın sarısı-kahverengi oluncaya kadar pişirin. Yağ çıkarıp, kağıt havlu üzerine koyun.Sonra, yeşil fasulye güveç ekleyin!













ziyaret Katherine Köşesi daha fazla yemek tarifleri

karanlığın littluns kitap

PERŞEMBE

Siyah Fasulye Salatası

What You Need
2 Büyük Domates (doğranmış)
1 Kırmızı biber (doğranmış)
2 yeşil biberi (doğranmış) daha az ısı tohumları çıkarın.
¾ Kupası limon suyu
1 yemek kaşığı taze kişnişi (doğranmış),
isteğe bağlı 1 yemek kaşığı taze fesleğen (
doğranmış) ¼ tatlı kaşığıkırmızı biber tozu isteğe bağlı
1 mısır (15.25 gr)
1 siyah fasulye (15.25 gr.)
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 orta boy soğan (doğranmış)
1 / 2 tatlı kaşığı sarımsak (ince doğranmış ya da dövülmüş)
2 Bardak kahverengi pirinç (pişirilmiş)
Tuz ve karabiber
Mixing Bowl
tavada Yapışmaz Lets Make It ! Yönlere göre pilav hazırlayın ve soğuması için kenara koyun. Bir kapta kırmızı biber, biber, limon suyu, kişniş, fesleğen, biber, mısır ve fasulye, domates birleştirin ve iyice karıştırın ve bir kenara koyun . Isı zeytin yağı tavada orta ateşte olmayan sopa ve saydam oluncaya kadar soğanla kavurun. Sarımsak ekleyin ve soğumaya bırakın, bir dakika kadar kavurun. Soğutmalı Pirinci ekleyin ve kabartmak için bir çatal ile iyice karıştırın.Birlikte savurma birlikte gitmek gibi bir seferde küçük bir sebze kabın içine dökün. * 2-4 Serves tat Tuz ve karabiber ekleyin. Katie Tid Bit buzdolabında soğumaya ama pirinç yapışkan hale getirebilir. Biber ve biber bu baharatlı istemiyorsanız dışarı çıkmak ve biraz doğranmış kerevizi ekleyin. Tarifler bulKatherines Köşe










karanlığın littluns kitap

Ananas Tavuk

What You Need
1 / 4 bardak ananas suyu
2 yemek kaşığı (paketlenmiş) kahverengi şeker
1 yemek kaşığı sarı hardal
3 / 4 fincan 1/4-inç taze ananas küpler
3 yemek kaşığı ince doğranmış kırmızı biber
3 yemek kaşığı doğranmış taze kişniş
1 1 / 2 çorba kaşığı ince doğranmış kırmızı soğan
1 1 / 2 çorba kaşığı, dilimlenmiş jalapeño yakan biber konserve, süzülmüş, kıyılmış
4 kemiksiz tavuk göğsü (toplam 1 3 / 4 pound) cilt ile yarı yarıya

Başlamadan önce: Firini 400 ° F
Make It sağlar
Ananas suyu, kahverengi şeker ve hardal küçük bir tencerede kaynatın, şeker çözülür karıştırarak getirin. Sır, yaklaşık 1 dakika biraz kalınlaşmış kadar kaynatın. Tuz ve biber ile Sezon.
Mix ananas, kırmızı biber, kişniş, soğan ve orta kase içinde yakan biber. Tuz ve biber ile Sezon. Folyo ile fırın tepsisine Hattı. Sac ve sır fırça Yeri tavuk.Fırında 15 dakika. 5 dakika daha uzun, yanma önlemek için yakından izliyor yoluyla ve altın pişmiş kadar sır, sonra broil ile tekrar fırçalayın. 5 dakika bekletin.
Kaşık tavuk içinde salsa ve hizmet.

ziyaret Katherine Köşesi daha fazla yemek tarifleri






karanlığın littluns kitap

Domuz eti ve Noodles

What You Need

6 oz. pişmemiş melek saç makarna
1 Lb. İnce şeritler halinde kesilmiş kemiksiz domuz bel pirzola,
1 / 2 çay kaşığı tuz
1 / 2 çay kaşığı karabiber
Bölünmüş, 2 çay kaşığı kanola yağı
3 bardak kesilmiş taze yeşil fasulye
4 kereviz kaburga dilimlenmiş
¼ bardak doğranmış soğan
6 yemek kaşığı su
¼ bardak az sodyum soya sosu
2 çay kaşığı tereyağı

Lets Make It! Cook makarna, paketin üzerindeki kullanma talimatına göre. Bu arada, domuz eti, tuz ve biber serpin. Büyük bir yapışmaz tavada ya da daha uzun pembe kadar, pişirme spreyi, 1 / 2 çay kaşığı yağı tavada kızartın domuz ile kaplı wok . Çıkarın ve sıcak tutun. Aynı tavada, Tavada kalan yağ, fasulye, kereviz ve soğan kadar net-ihale . Isı ile su, soya sosu ve saklıdır domuz ekleyin. Makarna boşaltın, tereyağı eriyene kadar karıştırın. Domuz karışımı ekleyin ve ceket atmak.
4 kişilik
Net Surf Cafe'de Dostluk Derneği Üyelik TIKLAYINIZ



karanlığın littluns kitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder